iPhone 6 Cases and Grovemade Dock

September 24, 2014

În postul precedent am promis să scriu despre câteva accesorii pentru iPhone 6.
Începem cu preferatul meu, care este un Grovemade dock.

Grovemade Limited Edition Dock (Black)

Inițial făcusem comanda on-line pentru acest dock prin luna iulie, cu gândul că-l voi primi repede ca să-l pot folosi pentru iPhone 5, cât încă nu apăruse modelul nou. Însă l-am primit abia in luna septembrie, exact dupa ce fusese anunțat noul iPhone, din cauza că mai comandasem un mouse pad de la Grovemade, care necesita vreo lună de așteptare ca să fie produs și livrat.

Până la urmă m-am bucurat să văd că chiar și iPhone 6 e compatibil cu acest dock, și drept dovadă sunt pozele de mai jos:

Prețul unui astfel de dock este de $119. Știu că o să spuneți că e prea mult pentru un asemenea accesoriu, însă datorită faptului că cântărește aproximativ 1,5 kg va rămâne fixat pe masă chiar și atunci când scoți telefonul din el.

iPhone 6 Leather Case (Black)

Aici nu prea am multe de spus, pentru că e un simplu case din piele, care costă 45 $/Euro (US/Europe), și cred că merită toți banii, mai ales că face telefonul un pic mai gros și mai ușor de ținut în mâini.

iPhone 6 Silicone Case (White)

Pentru iPhone 6 de culoare albă am ales un case diferit, din cauza că nici o culoare din cele din piele disponibile nu mi se părea potrivită. E cu 10 $/Euro mai ieftin, însă îmi pare că mult timp nu va rezista la fel de alb.

Bonus: iPhone vs iPhone 4 vs iPhone 5 vs iPhone 6

Iar pentru final, dacă tot este un post despre iPhone, vă arăt căteva poze cu alte generații mai vechi de iPhone pe care le-am folosit cândva, și acum le păstrez pentru colecție.