iPhone 6

September 23, 2014

Stăteam eu pe 12 septembrie în Amsterdam și mă gândeam cum ar fi mai bine să intru in posesia unui iPhone 6 în ziua lansării, pe 19 septembrie, la întoarcerea noastră acasă după 2 săptămîni petrecute în Olanda.

Opțiuni nu erau prea multe: fie trec printr-un Apple Store din Franța sau Germania. Varianta optimă mi s-a părut să încerc la magazinele din sudul Germaniei: Augsburg sau Munchen.

Tot in acea zi, pe 12 septembrie, din întâmplare am vâzut pe apple.de un cuvânt care mi-a atras atenția: Reservieren. N-am stat mult pe gânduri, și am rezervat două telefoane pentru mine și Ana: alb și negru, ambele de 16GB, din cauza că restul de 64 și 128GB erau out of stock.

După rezervare, am primit pe email următoarea confirmare, în baza căreia am putut ușor intra în posesia telefoanelor în ziua lansării:

iphone-reserve

Pe la ora 1, la amiază, am venit in fața magazinului și am fost surprins să văd că era rând separat pentru cei cu rezervări, față de restul vreo mie de oameni, care stăteau in celălalt rând.

DCIM100GOPRO

Fata din rând care se vede în fața mea era însărcinată în luna 6, cred eu.

După vreo 45 de minute de așteptare mă puteam considera deja primul moldovean cu iPhone 6, în caz că nu era altul in rând în Australia sau Japonia.

Iar aici sunt și pozele promise cu iPhone 6 în culorile alb și negru, făcute tot cu iPhone 6.

Impresii despre iPhone 6?

Pros:
— Ecranul cu margini rotunde e foarte plăcut la utilizare
— Camera de 8 MP merită toți banii, și diferența față de precedentul iPhone 5 pe care îl aveam e foarte semnificativă.

Cons:
— Dificil în utilizare cu o singură mână.

În postul următor voi prezenta câteva accesorii pentru iPhone 6. Stay tuned!