La prima vedere credeam ca cumva site-ul revistei PCWorld, insa nu a fost sa fie.
Si e doar un site la fel ca host.md, care pe prima pagina iti reclameaza sute de produse FREE, insa dupa inregistrare observi ca incep sa te stoarca de bani. M-am inregistrat si eu din curiozitate, pentru ca credeam ca ofera subdomeniu .com.md si 150 Mb hosting, insa dupa logare am fost redirectionat pe runhosting.com si aici am inchis pagina.
Vitalie
23 January 08, 12:16 am
Cred ca la dansii va fi sarbatoare 1 saptamana deacum incolo - l-au tras pe sfoara pe isasi Pvel Ciorici!
Dumitru Brinzan
23 January 08, 2:09 am
Super hosting provider, ce are adsense pe site :D
Din câte înţeleg eu, e o modalitate de a vinde pachetele de la runhosting.com şi să primească % în calitate de affiliate, sau greşesc eu?
Oricum, site-ul e kakao concret :)
Vartolomei Nicu
23 January 08, 1:39 pm
https://order.runhosting.com/…oV4
ce sa mai spun? asta la inregistrare!
Nick
5 April 08, 10:46 pm
Saitul ofera hosting gratuit si subdomeniu de genul name.atwebspaces.com si altele. Acesta este saitul meu, pcworld.md, si pe el nu un om are hosting. La ei lucreaza totul. Si alte optiuni ce sunt pe acest sait lucreaza. Faptul ca la unii minele nu cresc de unde trebuie si nu poseda engleza nu este vina mea. Totusi e un blog si aici poate fi expusa parerea proprie corecta sau nu, asa ca n-ai cei face.
Nicu Vartolomei
5 April 08, 11:31 pm
Nick, care parere?
mai drept care hosting? pur si simplu un resseler…
Dumitru Brinzan
6 April 08, 12:57 pm
Nick: ai pe site reclamă la Viagra şi mai ai şi AdSense, ceea ce spune destul de multe la “seriozitatea” acestui site.